ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η COSMOTE TV θα συμμετέχει στη Δράση για την “ Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας”.

Ως Δικαιούχοι ορίζονται οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης, οι οποίοι μπορούν να αιτηθούν και να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης.

Η υπαγωγή των Δικαιούχων στη Δράση γίνεται με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών στον Δήμο ή το ΚΕΠ της περιοχής τους προκειμένου να γίνει η πιστοποίησή τους και να ενημερωθεί το Μητρώο Δικαιούχων της Δράσης.Ως Πάροχοι της Δράσης ορίζονται ο ΟΤΕ (COSMOTE TV) και η DIGEA. Η εξυπηρέτηση των δικαιούχων που έχουν επιλέξει την λύση της COSMOTE TV ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου 2019.

Το πρόγραμμα που παρέχεται στα πλαίσια της Δράσης από την COSMOTE TV είναι το εξής:

ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση για 2 χρόνια στα ελεύθερα ελληνικά κανάλια εθνικής εμβέλειας καθώς και στα περιφερειακά κανάλια που υπάρχουν στην πλατφόρμα της COSMOTE TV. Για τα πρώτα δύο χρόνια θα παρέχεται στο πακέτο επιπλέον το κανάλι COSMOTE History.Μετά την πάροδο των 2 χρόνων κι εφόσον δεν υπάρξει από τον Δικαιούχο αίτημα τερματισμού ισχύει χρέωση 5€/μήνα .O Δικαιούχος παραλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ αποκωδικοποιητή χωρίς σκληρό καθώς Δωρεάν Εγκατάσταση και Δωρεάν Κεραιοσύστημα από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων. Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας οποιοδήποτε αίτημα βλαβοδιαχείρισης ενδεχομένως προκύψει (π.χ. αλλαγή εξοπλισμού) ικανοποιείται βάσει της ισχύουσας διαδικασίας για την COSMOTE TV.Στην υπηρεσία δεν υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης των Πρόσθετων Υπηρεσιών Adult Pack και COSMOTE TV GO κι ο συνδρομητής δεν έχει πρόσβαση σε καμία πρόσθετη υπηρεσία π.χ. στις υπηρεσίες COSMOTE Cinema On Demand, COSMOTE TV Plus, FOX Play, NationalGeographic +, Cartoon Network και COSMOTE Replay TV

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *