Όταν μπορείτε να έχετε ΠΑΝΤΑ τον έλεγχο.

Αλήθεια, πόσες φορές έχετε διαπιστώσει ότι λείπουν αντικείμενα από την αυλή σας;
Σας έχει συμβεί να ξυπνήσετε το πρωί για να πάτε στη δουλειά σας και μόλις αντικρίζετε το αυτοκίνητό σας, να το βλέπετε χτυπημένο, χωρίς κανένα σημείωμα στο καπό;

Εγγραφή 24/7

Για να γυρίζω το χρόνο πίσω και να βλέπω τι έγινε!!!

Πολλοί από εσάς ίσως έχετε βιώσει την άσχημη εμπειρία της κλοπής του αυτοκινήτου, του μοτοποδηλάτου ή ακόμη και του σπιτιού σας, μετά την επιστροφή σας στο σπίτι ύστερα από διακοπές…
Επιπλέον όσοι από εσάς είστε ιδιοκτήτες μιας μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, δεν θα είναι λίγες οι φορές που εντοπίσατε έλλειμα στο ταμείο ή στο εμπόρεμά σας!
Και τέλος, πώς μπορείτε να είστε πάντα σίγουροι για την αξιοπιστία ή ακόμα και την εργατικότητα των υπαλλήλων σας;
Και όμως! Υπάρχει πλέον τρόπος για να προφυλαχτείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλά και για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης και του προσωπικού σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε από απόσταση!
Το σύστημα καμερών παρακολούθησης, σας διασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, από οποιοδήποτε μέρος της γης! Έτσι μπορείτε να ελέγξετε με την ηρεμία σας όλα τα συμβάντα, αλλά και να απωθήσετε τυγχόν παραβιάσεις του χώρου σας με τα υπερσύγχρονα συστήματα συναγερμού!
kameres-asfaleias-sto-volo-alarmvolos

Γιατί είναι απαραίτητες

Είναι σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι, αλλά κυρίως για την συνεχή παρακολούθηση στην επιχειρησή σας. Όταν όμως πρόκειται για κατάστημα και εμπορικός χώρος τότε είναι αναγκαίες. Μην ξεχνάμε πως οι διαρρήκτες ανιχνεύουν τον χώρο πριν εξορμήσουν. Οι κάμερες παρακολούθησης σε εμφανή θέση σίγουρα αποθαρρύνουν περαιτέρω ενέργειες τους.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
για την σωστή κάλυψη του χώρου σας

Συνεργάτες μας

_______

Με υπερηφάνεια συνεχίζουμε την συνεργασία με τις ακόλουθες εταιρίες. Εγγύηση και ποιότητα προϊόντων