Συναγερμοί στο βολο

Ως Alarm Volos συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ονόματα στην τεχνολογία αλλά και τεχνογνωσία των συναγερμών. Θέλουμε το αρτιότερο αποτέλεσμα και λειτουργικά, εφόσων εμείς που κάνουμε την εγκατάσταση του συναγερμού, είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας.

ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Πλέον ο πελάτης παίρνει πολλά περισσότερα από  ένα (απλό) σύστημα συναγερμού. Έχει τη δυνατότητα με τις νέες τεχνολογίες να παρεμβαίνει και να προγραμματίζει όπως αυτός θέλει την λειτουργία του. Όπως να τον ενεργοποιεί και να τον απενεργοποιεί από απόσταση καθώς και λειτουργίες που στο παρελθόν δεν μπορούσε να τις φανταστεί. Είναι αυτό που ονομάζουμε σήμερα…SMART HOME SOLUTIONS

Είδη Συναγερμών.
Ενσύρματοι ή ασύρματοι;

Η επιλογή ενός ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ Η ΑΣΥΡΜΑΤΟ σύστημα συναγερμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και τα δύο έχουν τα και υπέρ και κατά.
 
Στον ασύρματο σύστημα συναγερμού τα υπέρ είναι ότι δεν υπάρχουν καλώδια συνδέσεως μεταξύ τους άρα καθόλου σκαψίματα οπότε λιγότερο χρόνο εγκατάστασης και λιγότερη εργασία για τον εγκαταστάτη και χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης. Ένα ακόμη υπέρ είναι ότι αν είστε σε ενοικιαζόμενο σπίτι-διαμέρισμα μπορεί να μεταφερθεί πολύ ποιο εύκολα χωρίς καθόλου μερεμέτια και με μικρό κόστος εγκατάστασης.
Στα κατά είναι ότι σαν υλικά του σύστημα συναγερμού είναι ποιο ακριβά και έχουν ποιο συχνή συντήρηση γιατί όλα τα περιφερειακά έχουν μέσα τους μπαταρίες και χρειάζονται αντικατάσταση 
Στον ενσύρματο σύστημα συναγερμού έχει λιγότερο κόστος υλικών με ελάχιστη συντήρηση αλλά έχει μεγαλύτερο κόστος εγκαταστασής λόγου τοποθέτησης καλωδίων άρα και περισσότερο εργασία για τον εγκαταστάτη.
Επίσης τα υλικά είναι ποιο διακριτικά γιατί δεν έχουν μέσα μπαταρίες τροφοδοτούνται μέσου καλωδίου.

Η επιλογή το τι τελικά θα επιλέξουμε ανάμεσα σε έναν ασύρματο ή ενσύρματο σύστημα συναγερμού τελικά δεν είναι και τόσο απλή επιλογή γι αυτό είναι εδώ η εταιρία μας Alarm Volos για να σας λύση κάθε απορία και να βρούμε μαζί την ποιο συμφέρων και αξιόπιστη  λύση για την σωστή ασφάλεια τις περιουσία σας.
______

Ποιό σύστημα συναγερμού να επιλέξω για…

ΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η ερωτησή σας έχει μεγάλη βάση διότι είναι απίθανο να γνωρίζετε εσείς τα νέα συστήματα και τις λειτουργίες τους. Κάθε κατηγορία συστήματος συναγερμού έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Σε άλλους μπορεί να είναι κομβικά και σωτήρια στις ανάγκες τους. Σε αλλους όμως να είναι εντελώς ασήμαντα.

Η AlarmVolos έχει τον συμβουλευτικό χαρακτήρα στο DNA της εταιρίας. Θα λύσουμε όλες τις απορίες σας και θα σας προτείνουμε λύσεις πάντα προς το οικονομικό όφελος σας.

Έχετε ήδη συναγερμό και δεν δουλεύει σωστά ή θέλετε  Service ;

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση, την επισκευή αλλά και επέκταση κάθε συναγερμού γιατί έχουμε την εμπειρία με τις περισσότερες μάρκες συναγερμών

Οι Συνεργάτες μας

Έχουμε το πλεονέκτημα να μπορούμε να επιλέξουμε τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε. Τους επιλέγουμε επειδή είναι στην αιχμή της τεχνολογίας και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κρατηθούν στην κορυφή.