Στην ψηφιακή εποχή που έχει ήδη αρχίσει, χρειαζόμαστε και την σωστή κεραία.
____

Με το ψηφιακό σήμα της DIGEA άλλαξαν πολλά.  Η νέες τεχνολογίες στην θέαση καναλιών και συχνοτήτων μας αναγκάζει και μας ευχαριστεί να βρισκόμαστε εκεί μπροστά, στην αιχμή της τεχνολογίας. Κάθε τοποθεσία και κάθε πελάτης μας έχουν διαφορετικές ανάγκες. Με προτεραιότητα το οικονομικό μπάτζετ σας θα επιλέξουμε μαζί σας την κατάλληλη κεραία. 

Καλέστε και πείτε μας την δική σας

Έχετε κεραία,,,

αλλά δεν εχετε σημα;

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα όμως, καλέστε μας, και το συντομότερο δυνατό θα έρθουμε στο χώρο σας να εντοπίσουμε τη βλάβη.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πιθανές Αιτίες

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’αυτό. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Από ένα απλό καλώδιο στη κεραία μέχρι τον ενισχυτή που βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας.

  • Κάπου είναι φθαρμένο το καλώδιο. Εσωτερικά στο σπίτι αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι εξωτερικά, όπου μπορεί να έχει εισχωρήσει βρωμιά ή νερό (υγρασία)
  • Υπάρχει βλάβη στην υποδοχή του καλωδίου στις άκρες. Το καλώδιο συνδέεται με ένα ειδικό ακροδέκτη που με τη πάροδο του χρόνου μπορεί να έχει χαλαρώσει και να μην υπάρχει επαφή σωστή.
  • Προσανατολισμός της κεραίας. Ένα συχνό φαινόμενο που συναντούμε συχνά, να μην είναι σωστά στραμμένη η κεραία στο σωστό προσανατολισμό.

Οι Συνεργάτες μας