Το όνομά μου είναι Θεόδωρος Δουκατζής.

Είμαι πτυχιούχος ηλεκτρονικός.

 Πριν από κάποια χρόνια, και πιο συγκεκριμένα το 1998, άνοιξα το δικό μου κατάστημα στην πόλη του Βόλου. Οι υπηρεσίες που προσφέρω είναι η πώληση και η εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού, παντός είδους καμερών παρακολούθησης, αλλά και διαφόρων ειδών συστήματα επίγειας και δορυφορικής λήψης, όπως και όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων και αυτοματισμών.

Στόχος μου είναι να διασφαλίσω και να θωρακίσω το χώρο σας, εξοπλίζοντας τον με το πλέον κατάλληλο σύστημα παρακολούθησης ή συναγερμού, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ξεχωριστές και εξατομικευμένες ανάγκες.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας, παρέχοντάς σας τις υπηρεσίες και τις συμβουλές μας , βασισμένες στην πολυετή μας εμπειρία.

Από το 2008 ως σήμερα, διατελώ εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας Χ. ΘΕΟΔΟΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. , η οποία εξειδικεύεται στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και καμερών παρακολούθησης σε Καταστήματα Τραπεζών , Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών ( ΑΤΜ ) , καθώς και μεγάλων αλυσίδων εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, από το 2010 ως σήμερα, είμαι επίσημος εξωτερικός συνεργάτης της Cosmote TV , στα συστήματα δορυφορικής τηλεόρασης και δορυφορικού Internet tooway.

Τέλος, όλες μας οι συσκευές και τα υλικά που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας, πληρούν όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και μέσα από τη μεγάλη μας ποικιλία, είναι εύκολο να βρείτε άμεσα τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα που θα είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις και ανάγκες.